Катерину Демерс прозвали Рапунцель / фото instagram.com/kateno4eklala

Українська блогерша та модель Катерина Демерс, яка стала популярною завдяки своєму довгому волоссю, розкрила непристойні прохання чоловіків. Їх вона регулярно отримує в соціальних мережах.

Про це пише Daily Mail.

Через волосся довжиною у 147 сантиметрів дівчину прозвали живою Рапунцель.

Відео дня

На цей час модель проживає у Великобританії.

Читайте такожПопулярна у мережі молода байкерша з'явилася 50-річним японцем (фото)Блогерка розповіла, що вирішила відрощувати волосся десять років тому, оскільки постійно стикалася з цькуванням через коротку стрижку. Тепер, за словами дівчини, вона часто опиняється в центрі уваги завдяки півтораметровому волоссю.

Дівчина зізналася, що часто отримує компліменти від незнайомців. Однак нерідко чоловіки звертаються до неї й з непристойними проханнями.

Наприклад, деякі користувачі мережі просять помацати або розчесати волосся Демерс за великі суми грошей. Зокрема, німецький бізнесмен захотів перевести жінці 500 тисяч доларів, щоб поголити їй голову, на що вона відповіла відмовою.

Катерина Демерс / фото instagram.com/kateno4eklala

«Чоловіки часто пишуть мені, що моє волосся красиво б виглядало на їхньому ліжку», - зазначила вона.

Як відростити таке довге волосся: поради моделі

Демерс розповіла, що миє голову два рази на тиждень, використовуючи дорогі косметичні засоби, після чого сушить без приладів для укладання.

Крім того, блогерка підстригає посічені кінці кожні півроку.