
Багато хто стикався з проблемою, коли зварені яйця важко чистити. Шеф-кухар Крістофер Кімбалл, засновник America's Test Kitchen і Cook's Country, поділився секретом, як виправити ситуацію, повідомляє The Mirror.
"Усі помиляються щодо очищення зварених круто яєць. Я дізнався, коли був у Парижі, що це має мало спільного зі способом приготування і повністю пов'язано з тим, як ви їх охолоджуєте", - розповів він.
Кухар гарантує, що цей спосіб приготування дасть змогу зберегти "вологий" жовток і гарантує, що шкаралупа легко зніметься.
Зокрема, потрібно викласти яйця в каструлю з киплячою водою і засікти час - вісім хвилин і сорок секунд. Після цього необхідно помістити яйця в крижану воду на три хвилини.
"Ось і все, нарешті Святий Грааль - це варити їх протягом восьми хвилин 40 секунд і покласти у велику ємність із льодом на три хвилини. І кожне яйце, ні 80%, ні 90%, а буквально кожне яйце буде легко очистити", - розповів Кімбалл.
Як приготувати лосось
Раніше шеф-кухар поділився улюбленим рецептом Річарда Гіра. Він розповів, як правильно приготувати лосось. Родзинкою цього рецепта є приготування коричневого соусу з вершкового масла.