На третьому тижні експерименту вона навчилася не забувати пити воду / скріншот

Жінка вирішила провести експеримент і протягом шести тижнів випивала по 2,7 літра води на день. Результат її шокував, такого вона точно не очікувала, пише Newsweek.

Своє рішення пережити такий досвід вона пояснила тим, що до цього перебувала у стані постійного зневоднення, і це її дуже сильно турбувало.

Щоб подивитися, чи вплине експеримент будь-яким чином на стан її шкіри, перед ним жінка відправилася у спеціалізовану клініку та зробила 3D-сканування обличчя з використанням системи аналізу Visia.

Відео дня

Сканування показало, що у неї на обличчі були незначні пошкодження від сонця і кілька зморшок навколо очей, а також визначило, що вік шкіри становить 29 років.

За словами жінки, на третьому тижні експерименту вона навчилася не забувати пити воду, але при цьому вода їй порядком набридла:

"Я почала злегка урізноманітнювати воду, додаючи у неї свіжий лайм або лимон, може бути, трохи м'яти, просто щоб було цікавіше. Ще помітила, що на третьому тижні я відчула потребу у воді, оскільки моє тіло почало функціонувати по-іншому".

До шостого тижня експерименту жінка відчула, що в її загальному самопочутті відбулися значні позитивні зміни: вона стала рідше прокидатися вночі і відчувала себе свіжіше вранці. Разом з тим, вона була неприємно здивована, коли вирушила у клініку перевірити стан своєї шкіри. Виявилося, що за ці шість тижнів її шкіра постаріла на 7 років!

"Яке ж було моє здивування, коли мені сказали, що стан моєї шкіри погіршився... Якщо до сканування було встановлено, що вік моєї шкіри - 29 років, то цього разу воно вирішило, що у мене шкіра 36-річної людини", - зазначила жінка.

Раніше УНІАН писав, що лікар поділився простим способом, як скинути зайві кілограми.

Вас також можуть зацікавити новини: