Впорайтеся за 6 секунд з непростою оптичною ілюзією / колаж з фото УНІАН та ua.depositphotos.com

Є дуже цікаві загадки про тварин, особливої уваги заслуговують завдання з візуальною складовою, оскільки вони дозволяють залучити до роботи і логіку, і уважність.

Спробуйте впоратися із приголомшливою оптичною ілюзією, на які зображено дуже багато котів, але лише один із хвостатих насправді дивний. Завдання досить складне, оскільки на його виконання потрібно витратити лише 6 секунд. 

Далеко не кожна людина за таку мізерну кількість часу зможе зібратися й зрозуміти, що ж не так з одною з тварин. Спробуйте свої сили, можливо, ви саме одна людина з тих небагатьох, хто здатен впоратися вчасно. Якщо підготувалися - засічіть час чи попросіть когось прослідкувати за секундами. 

Відео дня
Розшукайте менш як за 10 секунд дивного кота / колаж з фото УНІАН

Незвичайна тварина добряче захована, тому не дивно, якщо з першого разу її ви не розшукали. Змиріться з цим і зробіть висновки, а потім ще раз візьміться за розв'язання завдання.

Така правильна відповідь - в одного з котів немає носика, і ця дивна тварина знаходилася недалеко від нижнього правого кутка зображення.

Дивний кіт був на головоломці у другому ряду знизу / колаж з фото УНІАН

Опублікована головоломка для людей з височезним IQ - що треба знайти

На малюнку-головоломці є дуже багато рядків з буквами Л, а серед них за 11 секунд необхідно знайти літеру П.

Люди, які мають високий коефіцієнт інтелекту (IQ), зможуть вчасно впоратися з цим завданням. Засікайте час та перевірте свої здібності. Будьте готові до того, що перша спроба буде невдалою. 

Вас також можуть зацікавити новини: