Освітлення вимкнуть на годину / фото УНІАН

Завтра у Києві на одну годину на кількох об’єктах вимкнуть освітлення на підтримку акції «Година Землі».

Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на комунальне підприємство «Київміськсвітло».

Читайте такожКаштани, платани чи вишні: у столиці вирішують, якими деревами озеленити Хрещатик (відео)

Відео дня

Як зазначається, в рамках акції вимкнуть, зокрема, архітектурно-декоративне освітлення Національного музею історії України у Другій світовій війні та монументу «Батьківщини-Матері»; дзвіниці Михайлівського монастиря; Успенського собору Києво-Печерської Лаври; дзвіниці Києво-Печерської Лаври; Софійського собору з площею та дзвіницею; будівлі Міністерства закордонних справ; Монументу Незалежності; флагштоку на Майдані Незалежності; Пішохідного мосту через р. Дніпро та інших.

У «Київміськсвітлі» закликали киян долучитися до акції.

У КМДА нагадали, що 30 березня о 20:30 (за місцевим часом) Україна долучиться до акції «Година Землі», яку щороку в останню суботу березня проводить Всесвітній фонд дикої природи (WWF).

На підтримку всесвітньої кампанії у тисячах міст та містечок Землі символічно вимкнуть зайве освітлення будівель та пам’яток, люди та організації проводитимуть різноманітні флешмоби, концерти та освітні заходи.