Зранку білченят не виявилося на місці / фото Юля Шевчук, Facebook

На Волині упродовж ночі шукали прихисток та кішку-годувальницю для ще сліпих білченят, яких залишила мама-білка.

Як передає кореспондент УНІАН, пост у соціальній мережі «Фейсбук» про 4-х ще сліпих безпомічних білченят, які залишилися без мами, написала волинянка Юлія Шевчук, яка живе за 50 кілометрів від Луцька. Допис поширили до 500 разів.

Читайте такожНа Житомирщині подружжя пенсіонерів прихистило двох осиротілих білченят (відео)

Відео дня

Авторка допису у соціальній мережі пише: «Прошу відгукнутись працівників зоомагазинів. В нас трапилась біда (завалилось дерево, а там жила білка з маленькими, вона втекла, лишились...ще сліпі, завбільшки 10-12см...).

«Чи можна їх якось врятувати? Чим і як підгодовувати? Буду дуже вдячна!», - зазначила Шевчук.

У коментарях під постом Юлії Шевчук люди радили дописувачці підгодовувати білченят дитячою сумішшю з піпетки, інші – підкласти білченят кішці, яка годує своїх кошенят, дехто виявив бажання взяти під опіку білченя, але лише одне, радили також звернутися у Луцький зоопарк і порадитися директоркою щодо їх подальшої долі…

Однак, як зауважила в коментарі кореспонденту УНІАН директорка КЗ «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко, ніхто до неї так і не звертався.

Як згодом повідомила УНІАН Юлія Шевчук, протягом ночі люди спостерігали за білченятами, однак зранку їх не виявилося на місці: очевидно, білка їх кудись перенесла.