Наглядова рада компанії «Укргідроенерго»

Головою наглядової ради компанії «Укргідроенерго» обрали Валентина Гвоздія.

Про це повідомляється на офіційному сайті ПрАт «Укргідроенерго».

Керуючий партнер GOLAW планує сконцентрувати свою увагу на впровадженні сучасної моделі корпоративного управління підприємством, налагодженні процесів і управлінні ризиками.

Відео дня

Очолювати наглядову раду Акціонерго товариства «Укргідроенерго» тепер буде Валентин Гвоздій, адвокат, керуючий партнер юридичної компанії GOLAW. Його кандидатура в якості незалежного члена наглядової ради раніше була затверджена за підсумками відкритого відбору, в якому брали участь в цілому 56 претендентів.

Розпорядження про його призначення членом Наглядової ради було опубліковано раніше на урядовому сайті (№ 544-р від 17 липня 2019 року).

«Глибокі знання галузі – важлива умова ефективної роботи юриста. Впевнений, мій досвід роботи у великих енергетичних проектах стане в нагоді на новій посаді і принесе користь державному підприємству», - прокоментував своє призначення Валентин Гвоздій.

Він також поділився планами, які має намір реалізувати після вступу на посаду.

«Планую сконцентрувати свою увагу на впровадженні сучасної моделі корпоративного управління компанією, налаштуванні комплаєнс процедур та управлінні ризиками», - зазначив новий голова наглядової ради.

До складу наглядової ради «Укргідроенерго» в якості незалежних членів також увійшли: Стівен Лерд Уолш – екс-голова AES Ukraine, голова Traxys S.A., Наталія Микольська – екс-заступник голови Мінекономрозвитку і торгівлі, Олег Терлецький – має досвід роботи в «Нафтогазі», Мінпаливенерго, «Укрнафті» і «Укрнафтопродукті».

Держава делегувала в наглядову раду підприємства заступника Міністра фінансів України Василя Шкуракова, голову директорату енергетичних ринків Міненерговугілля Ольгу Богуславець і главу департаменту корпоративних і майнових відносин Міненерговугілля Вікторію Кальніченко.