Українці можуть купити газ на зиму за літньою ціною / фото УНІАН

З моменту запуску послуги "Газовий запас" від Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України", яка дозволяє придбати газ за низькою літньою ціною і використовувати його протягом опалювального сезону, нею скористалися понад сім тисяч сімей.

Читайте такожНе всі українці зможуть купити газ на зиму за літніми цінами: у "Нафтогазі" пояснили, на кого розрахована послуга

Про це повідомляє "Нафтогаз".

Відео дня

"З моменту запуску 23 серпня групою "Нафтогаз" нового продукту для побутових споживачів "Газовий запас" в рамках акції "Твоя незалежність" його придбали вже 7 320 українських сімей. Загальний обсяг газу, замовлений споживачами на умовах "Газового запасу", становить майже 4,5 мільйона кубометрів", - сказано в повідомленні.

У НАК зазначили, що до програми вже приєдналися 18 регіональних газопостачальних компаній, або понад 70% їх загальної кількості. Зараз ведуться переговори з постачальниками газу міста Києва, Одеської, Херсонської, Полтавської та Донецької областей.

"Нафтогаз" сподівається, що вони дозволять своїм клієнтам скористатися перевагами програми "Газовий запас", - відзначили в компанії.

Як повідомляв УНІАН, "Нафтогаз України" запустив новий продукт "Газовий запас" і пропонує побутовим споживачам купити газ за низькою літньою ціною і використовувати його протягом опалювального сезону.

Так, домогосподарства зможуть закупити до 25 тисяч кубометрів газу за ціною 4 874,42 гривні за тисячу кубометрів до 25 вересня.

У "Нафтогазі" також зазначали, що будуть працювати над впровадженням цієї послуги для теплокомуненерго.