Цены на нефть снижаются третий день подряд / Wikipedia

На світових торгах в середу, 24 вересня, ціни на нафту Brent знижуються третій день поспіль на тлі високої пропозиції і слабкої економічної статистики, передає Reuters.

Так, ф'ючерси на Brent подешевшали на $0,12 до $96,73 за барель, а ф'ючерси на WTI подорожчали на $0,11 до $91,67 за барель.

Незважаючи на несподівано високий показник виробничої активності в Китаї, ціни на нафту не змогли піднятися через слабку статистику з Європи та зростання поставок нафти з Іраку і Нігерії.

Відео дня

Читайте такожБюджет Росії на 2015 рік буде тріщати по швах, якщо ціна нафти впаде нижче $96Звіт, що вийшов у вівторок, показав уповільнення зростання виробничої активності в Німеччині і Франції та зниження у вересні цін виробників 30-й місяць поспіль.

Ірак і Нігерія підвищують експорт, а Лівія з неділі збільшила видобуток на 14% до 800.000 барелів на добу, відновивши видобуток на родовищі ель-Шарара.

Запаси нафти в США знизилися на 6,5 мільйона барелів минулого тижня, за даними Американського інституту нафти, при прогнозі підвищення на 400.000 барелів.