ПУМБ випустив єдину картку для виплат - «всеКАРТА». Умови використання максимально прості: обслуговування, переказ коштів, зняття готівки в будь-яких банкоматах - на все комісія 0%

Як повідомляє прес-служба банку, нова «всеКАРТА» замінить всі діючі дебетові пакети. «ВсеКАРТА» підходить для всього: щоб отримувати зарплату, стипендію, пенсію або соціальні виплати; а також, щоб отримувати перекази від інших користувачів - ваших друзів, знайомих, партнерів. Крім того, ви легко можете перевести гроші з «всеКАРТА» на карту будь-якого іншого банку в ПУМБ online безкоштовно.

В межах України нею можна безкоштовно безконтактно розплачуватися в супермаркетах, транспорті, магазинах, закладах харчування та відпочинку, оплачувати покупки в інтернеті тощо.

Відео дня

«Банківські продукти завжди були дуже складними - з безліччю тарифів і складних розрахунків. Клієнтам, які частіше переводять гроші, пропонували один тариф, тим, кому потрібно знімати готівку - інший. Скільки потреб - стільки і тарифів, в яких клієнту було дуже складно розібратися. Як наслідок, він був змушений відкривати одночасно декілька карток. ПУМБ позбавив клієнтів необхідності розбиратися зі складними тарифами і відкривати зайві картки, запропонувавши єдину картку «всеКАРТА». Ми прибрали комісії по всіх основних операціях і максимально спростили умови користування - це дійсно великий крок на зустріч саме клієнтам, яким буде легко запам'ятати: для всіх їхніх потреб - одна картка з простими умовами «всеКАРТА», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Приємно здивує «всеКАРТА» тих, хто часто робить Р2Р перекази (перекази з картки на картку). З новою карткою від ПУМБ комісія за переклади з мобільного додатка ПУМБ Online на картки інших банків становить 0%! Також без переплат через інтернет-банкінг з картки «всеКАРТА» можна оплачувати комунальні платежі та поповнювати мобільний.

Комісія за поповнення та зняття готівки з картки також становить 0%. Приємна новина - знімати готівку зі «всеКАРТИ» можна безкоштовно з будь-яких банкоматів по всій Україні. Ті, хто внадаэ перевагу безготівковим розрахункам, зможуть отримувати 12% річних в гривні на залишок на карті. Для цього в мобільному додатку ПУМБ Online в кілька кліків потрібно відкрити депозит на вимогу «Вільний». Особливість депозиту в тому, що поповнювати і знімати гроші з нього можна в будь-який момент 24/7 без втрати відсотків.

Оформлення та обслуговування картки безкоштовне. Замовити нову дебетову карту можна у відділеннях ПУМБ.