Ілюстрація REUTERS

Обсяги доходів платників податків, що обслуговуються Офісом великих платників податків України, за підсумками кампанії декларування доходів у січні-червні 2019 року становили 2,69 трлн грн, що на 4,2% перевищує показник за аналогічний період минулого року.

Читайте такожДФС підбила підсумки деклараційної кампанії: киянин-рекордсмен заплативши мільярд податків

Як повідомили в прес-службі Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України (ДФС), доходи великих платників становлять 61% від обсягів доходів по Україні в цілому.

Відео дня

Водночас, платники Офісу забезпечили більш 79,6% нарахувань податку на прибуток від загальних нарахувань по країні.

Зокрема, великі платники Офісу задекларували 19,5 млрд грн податку на прибуток, що на 1,9 млрд грн, або на 11,2% більше фактичних нарахувань за аналогічний період минулого року.

«Кампанія декларування податку на прибуток за результатами I півріччя 2019 року, в черговий раз підтвердила ефективність супроводу великого бізнесу саме Офісом великих платників», - підкреслили в прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, під час деклараційної кампанії 2019 року станом на середину травня українці задекларували загальний дохід в сумі 83,6 млрд грн, що майже на 26 млрд грн, або на 45%, більше, ніж минулого року.