Павло Кухта підтвердив курс міністерства на проведення реформ / фото facebook/paul.kukhta

Перший заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Павло Кухта заявив, що сьогодні Кабінет міністрів України призначив його тимчасово виконуючим обов'язки голови Мінекономрозвитку.

Про це він написав у Facebook.

Читайте такожНАБУ почало розслідування проти посадових осіб Мінекономрозвитку

Відео дня

"Сьогодні за рішенням уряду на мене було покладено тимчасове виконання обов'язків Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України", - зазначив він.

За його словами, основним завданням для команди міністерства є продовження розпочатих реформ.

"Для нашої команди важливо, щоб зміни та реформи, які нам вдалося запустити за 6 місяців роботи (а це ринок землі, запуск приватизації, реформа держпідприємств, створення інструментів для залучення інвестицій та багато іншого), не зникли безслідно й тривали на благо народу України", - написав Кухта.

Як повідомляв УНІАН, 4 березня Верховна Рада відправила у відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука та його уряду. Того ж дня парламент призначив Дениса Шмигаля новим головою Кабміну та затвердив новий склад уряду.

Тимофій Милованов, який в уряді Олексія Гончарука очолював Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, не захотів працювати в новому уряді Дениса Шмигаля через зміну підходів до розвитку економіки.