фото УНІАН

У корпорації АТБ, яка управляє національною мережею магазинів АТБ-маркет, заявили про можливість зняти через касові термінали готівку з банківських карт до 6 тисяч гривень – за наявності необхідної суми в касі.

"Компанія" АТБ-маркет "впровадила для покупців можливість зняти готівку на касах магазинів торгової мережі"АТБ". Кожен покупець магазину може зняти на касі до 6 тисяч гривень готівкою платіжною карткою будь - якого банку, при наявності в чеку товару за 1 грн", - розповіла компанія в своєму офіційному повідомленні, переданому ЗМІ.

Нагадаємо, зараз мережа реалізує товари соціальної групи першої необхідності, серед яких крупи, макаронні вироби та ряд інших позицій, не більше 2 одиниць одному покупцеві.

Відео дня

Це пов'язано з необхідністю забезпечити продуктами якомога більш значне число покупців в умовах різко ускладнилася логістики через руйнування дорожньої інфраструктури і мостів, а також оперативних змін військової обстановки, що перешкоджає доставці і роботі магазинів.

З моменту початку війни магазини торгової мережі АТБ працюють в посиленому режимі. Магазини, що знаходяться в зоні безпосередніх бойових дій, закриваються, але при стабілізації ситуації, вони продовжують свою роботу. Основні зусилля компанії спрямовані на виконання своєї головної місії – забезпечення населення продуктами харчування і товарами першої необхідності.

Актуальний перелік тимчасово непрацюючих магазинів мережі АТБ можна знайти за цим посиланням на її офіційному сайті. Працюючі магазини мережі, що мають підвальні приміщення, доступні жителям населених пунктів України в якості притулків при авіанальотах і обстрілах.

На офіційному сайті АТБ - всі актуальні офіційні повідомлення про роботу мережі в спеціальному розділі "Новина". Крім цього необхідну оперативну інформацію можна отримати в соцмережах: на Facebook генерального директора корпорації АТБ Бориса Маркова, а також на сторінці у Facebook Сергія Демченка, керівника служби комунікацій корпорації АТБ.