За обсягами вантажних перевезень українська залізниця посідає четверте місце на Євразійському континенті / фото facebook/Kravtsov.Evg

Акціонерне товариство "Укрзалізниця" закінчить 2021 рік з прибутком.

Про це під час форуму "Велике будівництво: нова залізниця" заявив в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін, передає кореспондент УНІАН.

"Очікуваний фінрезультат жовтня дає нам прибуток вже за десять місяців цього року, порівняно з 1,4 мільярда збитку за перші півроку і 11,9 млрд грн збитку за минулий рік. Впевнений, що 2021 рік буде прибутковий на "Укрзалізниці", - сказав він.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, чистий збиток акціонерної компанії "Укрзалізниця" за підсумками 2020 року становив майже 11,9 млрд грн, тоді як у 2019 році компанія показала прибуток у 3 млрд грн.

Читайте також"Укрзалізниця" розпродає непрофільні активи на "Прозорро": ціни зросли у 5-20 разів від стартовихДовідка УНІАН. "Укрзалізниця" - акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі.

Компанія входить до переліку держпідприємств, які не підлягають приватизації. Українська залізниця забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, що здійснюються усіма видами транспорту.

За обсягами вантажних перевезень українська залізниця посідає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись лише залізницям Китаю, Росії та Індії.

Вас також можуть зацікавити новини