Коболєв не знає, чи можливо було уникнути цього конфлікту / фото УНІАН

Голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв підтвердив наявність конфлікту з виконавчим директором "Нафтогазу" Юрієм Вітренком.

Читайте такожПремії за Стокгольмський арбітраж: скільки мільйонів заробило керівництво "Нафтогазу"

Про це Коболєв розповів в інтерв'ю KRYM, відповідаючи на запитання про головні ураженнях "Нафтогазу".

Відео дня

"Для себе персонально (поразкою - УНІАН) я вважаю наявний конфлікт, який є зараз всередині команди "Нафтогазу". Поразкою не в тому, що ми її програємо, а в тому, що він стався", - сказав Коболєв.

"Можливо, його можна було уникнути, можливо, немає. Я не знаю", - додав він.

Він зазначив, що конфлікт почався ще минулого року.

"(Конфлікт - УНІАН) дуже практичний, він має дуже практичний елемент. Він почався ще минулого року й зараз активно розвивається. Я б не назвав його особистим", - зазначив він.

На уточнювальне питання журналіста щодо причин конфлікту Коболєв відмовився відповідати.

"Враховуючи певні дискусії, певні новини про політичні перспективи, наприклад, того ж пана Юрія, виносити сміття з хати було б некоректно й неправильно, тому я поки притримати свої коментарі з цього приводу. Коли ці процеси завершаться, я буду готовий коментувати. Я не хочу, щоб це сприймалося, як моя спроба грати в політику", - зазначив він.

Як повідомлялося, раніше відділ маркетингових досліджень "Нафтогазу", який підпорядковується Вітренко, підготував доповідь про поточну ситуацію з корпоративною реорганізацією компанії, в якій йде мова про наявність конфлікту між Коболєвим та Вітренком. Про це, зокрема, свідчить різниця в поглядах на організаційну трансформацію "Нафтогазу", говорилося в доповіді.