В цьому році перемогу в головній номінації премії — "Developer of the Year. Kyiv region" здобула Будівельна Група "Синергія"

У 2019 році Будівельна Група "Синергія" стала лідером в Київській області за кількістю зданих в експлуатацію квадратних метрів: понад 65 тис. кв. метрів житла, 1073 квартири в 7-ми будинках в житлових комплексах комфорт-класу — Green Side і City Park.

У Києві 26 листопада в готелі "InterContinental" відбувся V міжнародний форум "THE EE REAL ESTATE FORUM", в рамках якого організатори заходу URE Club і Europaproperty.com щорічно відзначають досягнення гравців ринку нерухомості премією "EE Real Estate Awards".

Цього року перемогу в головній номінації премії — "Developer of the Year. Kyiv region" (“Девелопер року Київської області“) здобула Будівельна Група "Синергія".

Відео дня

Міжнародне професійне журі особливо відзначило "Синергію" як надійного забудовника передмістя столиці. При оцінці враховувався головний критерій надійності — кількість закінчених будівництв і зданих об'єктів.

Читайте такожБудівельна група «Синергія» презентувала грандіозний проект "сучасного міста" - РК "Синергія Сіті"

До зміцнення позиції групи «Синергія» навела аналіз потреб клієнтів, досвід попередніх об'єктів і тренди розвитку українського та європейського ринку нерухомості.

Забудовник будує житлові квартали згідно з усіма стандартами Синергії: яскраві фасади, функціональні планування, світлі та просторі під'їзди, безшумні ліфти й двір-парк з ландшафтним дизайном.

Важливим чинником високої оцінки компанії назвали прозорість і відкритість девелопера на всіх етапах від створення концепції до ефективної експлуатації будівель. Забудовник має всю необхідну дозвільну та проектну документацію згідно із законодавством і відкритий доступ до актуальної інформації про діяльність компанії. Більш того, девелопер практикує відкриті зустрічі з інвесторами, залучаючи їх до обговорення і контролю над створенням майбутнього житлового простору. Таким чином, відносини забудовник-інвестор стають вже соціальним майданчиком для приємного і комфортного життя.

Генеральний директор компанії Ігор Оверко подякував URE Club і Europaproperty.com за організацію міжнародного форуму "THE EE REAL ESTATE FORUM", а перемогу групи пояснив правильно обраним вектором розвитку.

"З моменту заснування у 2011 році Синергія пройшла шлях від компанії, що продає квадратні метри, до девелопера, який змінює сучасний житловий простір. Ми створюємо безпечні та комфортні райони Синергії з технологічними рішеннями, яскравою архітектурою і турботою про людей", - заявив Ігор Оверко.

"Міжнародне визнання досягнень Будівельної Групи "Синергія" в рамках щорічної премії "EE Real Estate Awards" та перемога у номінації "Developer of the Year in Kyiv region" ще раз наголошує, що наша компанія обрала правильний вектор розвитку. Ми й надалі будемо багато працювати та розвиватися, щоб створювати житлові квартали Синергії, які закладають основу для нового рівня життя.", - додав гендиректор Синергії.