У Макіївці Донецької області вбитий відомий підприємець, голова обласної громадської організації «Конгрес азербайджанців» Махмудов Ігбал Беюккиши огли.

Правоохоронці підтвердили, що бізнесмен І.Махмудов був убитий учора, 9 травня, з вогнепальної зброї, знаходячись в машині. Невідомий вбивця з місця злочину зник на мотоциклі.

У свою чергу, кореспонденту УНІАН в облорганізації «Конгрес азербайджанців» повідомили, що «9 травня на 35-му році життя, прямуючи на зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни в місто Макіївку Донецької області, трагічно загинув голова Донецької обласної громадської організації «Конгрес азербайджанців» Махмудов Ігбал Беюккиши огли».

Відео дня

«За своє коротке, але дуже активне життя Ігбал Махмудов зробив чимало добрих і важливих справ, чим заслужив глибоку пошану не тільки всієї азербайджанської діаспори України, а й ділових і громадських кіл Донецької області, - йдеться в повідомленні. - Відомий у Донецьку підприємець, засновник Донецької обласної громадської організації «Конгрес азербайджанців», Ігбал Махмудов активно займався суспільною і доброчинною діяльністю, надавав допомогу ветеранам, знедоленим дітям і всім, хто потребував її».

Облорганізація «Конгрес азербайджанців заявила, що «глибоко сумує з приводу раптової смерті» свого голови і висловила «співчуття всім рідним, близьким і друзям Ігбала Махмудова».