* Відбудеться брифінг на тему: "Прогноз гідрометеорологічних умов в Україні та заходи щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій". Учасники: Микола Кульбіда, директор Українського гідрометеорологічного центру; Володимир Демчук, заступник начальника Управління - начальник відділу Департаменту реагування на надзвичайні ситуації.

* Відбудеться засідання Громадської ради при Держекоінвестагентстві. Питання: Інформування громадськості про підготовку представлень України щодо виконання рішень 19-ї конференції РКЗК ООН та дев'ятій зустрічі сторін Кіотського протоколу. Стан ратифікації Дохійської поправки до Кіотського протоколу. Стан затвердження Національного плану дій з адаптації до змін клімату. Обговорення орієнтовного плану консультацій з громадськістю в Держекоінвестагентстві на 2014 рік. Затвердження плану роботи громадської ради при Держекоінвестагентстві на 2014 рік. 

* Відбудеться чергова зустріч дискусійного клубу "Бізнес Credo з єпархом Паризької єпархії УГКЦ, президентом УКУ владикою Борисом Гудзяком і президентом компанії «Євроіндекс» Валерієм Пекарем. Тема дискусії: «Майдан як революція цінностей: висновки для бізнесу». Питання: Революція середнього класу. Участь бізнесу: чому і для чого/чому ні? Нова управлінська парадигма; Майдан як машина часу та його духовна основа.

Відео дня

***

Повний варіант випуску "УНІАН-Анонс" розповсюджується за передплатою. Відділ маркетингу - т. (044) 590-45-63