Компанія досі працює в Україні \ 1XBET

У березні цього року Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видала ліцензію на букмекерську діяльність в Україні ТОВ "Твоя беттінгова компанія", яка подала заявку на роботу під російським брендом 1xBet.

Попри журналістські розслідування, які спровокували низку скандалів, зокрема - звільнення проросійського лобіста видачі ліцензії Бориса Баума, який вже покинув Україну, ліцензії компанію досі не позбавили, тому наразі вона офіційно працює в Україні, повідомляє lenta.ua.

Виявилося, що попри російське коріння 1xBet (компанія належить росіянам Роману Семіохіну, Сергію Каршкову та Дмитру Казоріну), згідно відомостей Youcontrol, керує ТОВ "Твоя беттінгова компанія" Олександр Родін - колишній член Аграрної політичної партії України.

Відео дня

У 2013 році його розшукували органи досудового розслідування за ч. 1 ст. 186  ("грабіж") Кримінального кодексу.

Хуліганство, борги і переховування від правоохоронців: хто керує російською компанією 1xBet в Україні

Крім того, Родін за ч.1 ст. 262, ч.1 ст. 263, ч.1 ст. 70 Кримінального кодексу був засуджений до 2 років 6 місяців позбавлення волі. Однак рішенням суду згодом отримав умовно-дострокове звільнення від відбування покарання.

Наразі за останніми даними реєстрів, відносно керівника 1xBet Родіна відкрито провадження у цивільній справі стосовно стягнення заборгованості в сумі 25242,30 грн перед "Приватбанком".

Нагадаємо, що номінальний власник російської компанії в Україні Денис Цибін може бути пов’язаним з Олександром Януковичем - сином колишнього президента-втікача Віктора Януковича через "Класикбанк", який у ЗМІ називали установою для відмивання грошей президента-втікача.

Вас також можуть зацікавити новини: