false

Микола Удянський, відомий український підприємець, фахівець в області інформаційних технологій і блокчейну, отримав нагороду в категорії Digital currency influencer на World Influencers and Bloggers Awards (WIBA).

World Influencers and Bloggers Awards (WIBA) - перша глобальна платформа в індустрії інфлюенсерів для бізнес-нетворкінгу.

Микола Удянський отримав нагороду поряд з топовими інфлюенсерами з усього світу. Серед них - Коко Роша, Нусрет Гекче, Талія Зореф, Джанлука Ваккі, Еллен фон Унверт, Алек Монополі, Хабі та інші.

Відео дня

"Я вдячний за цю нагороду. Я пишаюся тим, що я українець і пишаюся тим, що я тут. Дякую, що підтримуєте Україну. Ми всі зараз як одна сім'я, і у нас у всіх одна проблема. Слава Україні!", - сказав Удянський зі сцени.

Крім Удянського, нагороди отримали ще два українських інфлюенсери - Євген Клопотенко, відомий український шеф-кухар, і кіт Степан, блогер.

Микола Удянський - генеральний директор Prof-IT і глобальної маркетингової компанії PRMR, співвласник холдингу Parlament Media Group. Президент холдингу EHOLD.