АТБ робить все можливе для підтримки роботи мережі та заповнення полиць магазинів / фото АТБ

Заповнюваність полиць працюючих магазинів усім асортиментом корпорація АТБ забезпечує за рахунок власних складських поставок і максимально оперативно координує діяльність із ключовими постачальниками. Запасів компанії вистачає і для магазинів, і для підтримки харчовими продуктами Захисників України.

Про це передає прес-служба корпорації АТБ, яка управляє національною мережею магазинів "АТБ Маркет".

Магазини мережі в усіх локаціях присутності забезпечують продаж у міру можливості, а як тільки стихають бойові дії магазини знову відкриваються.

Відео дня

"Існують перебої з постачанням певними харчовими продуктами і товарами від окремих постачальників і виробників. Особливо тих, хто знаходиться в зонах збройних зіткнень і відчуває проблеми з виходом персоналу на роботу і логістичним забезпеченням поставок. - пояснили в АТБ. - Компанія розв'язує проблему забезпечення товару на полицях магазинів, перерозподіляючи його залишки між магазинами і користуючись запасами власних складських центрів", - повідомила корпорація, і уточнила, що на її складах сформовано достатню кількість товарних запасів для наповнення полиць магазинів, а транспортно-логістична інфраструктура компанії працює в максимально посиленому режимі.

Станом на 14:00 25 лютого закриті магазини, що знаходяться в зоні найбільш інтенсивних бойових дій: міста Мелітополь, Нова Каховка, Херсон, Старокостянтинівка, а також лише частково Київ – район Оболоні та Троєщини.

Щоб забезпечити безпеку співробітників і задовольнити попит покупців АТБ проводить погодинний моніторинг ситуації у всіх регіонах присутності, сформовані чіткі плани дій для оперативного закриття магазинів у небезпечних ситуаціях і їхнього оперативного відкриття при нормалізації обстановки.

"При стабілізації ситуації в зоні збройних зіткнень магазини торгової мережі "АТБ" відновлюють свою діяльність", - запевнила корпорація.

Разом із тим, АТБ взяла на себе функцію першочергової допомоги та забезпечення харчовими продуктами військових частин Збройних сил України, об'єднань територіальної оборони та резервістів, сформовано відповідні резервні фонди.

24 лютого, коли російські війська вторглися в Україну, корпорація АТБ запевнила покупців і партнерів у своїй стабільній роботі: "магазини торгової мережі "АТБ" забезпечені товарами всіх категорій в повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків для забезпечення споживчого попиту при його збільшенні. Логістична і транспортна інфраструктура компанії знаходиться під особистим контролем керівництва компанії".

АТБ впровадила механізми додаткового стимулювання співробітників магазинів, водіїв транспортних засобів, працівників логістичних центрів, які працюють в небезпечних районах збройного зіткнення, перебуваючи у важких і надскладних умовах.