Група компаній Group DF, що об'єднує активи бізнесмена Дмитра Фірташа, планує вивести до 2015 р. на IPO свої окремі бізнеси. Про це повідомив в інтерв'ю діловому виданню "Форбс" керуючий директор Group DF Борис Краснянський.

"Ми хочемо, щоб один-два з наших бізнесів були готові до виходу на біржу до 2015 року. Найрозвиненіший наш бізнес - хімічний, він найкраще готовий до публічного розміщення", - сказав він.

Краснянський також повідомив, що його компанія зацікавлена ​​взяти участь у можливій приватизації Одеського припортового заводу. "Звичайно, ми дуже зацікавлені в придбанні Одеського припортового заводу і готові до співпраці з партнером, якщо це буде більш виграшним підходом за умовами приватизації. Це може бути хто завгодно, наприклад, з глобальних гравців", - повідомив Краснянський.

Відео дня

Довідка УНІАН. Group DF - диверсифікована міжнародна група компаній, яка здійснює свою діяльність у низці країн Європи і Азії. Основними напрямками діяльності групи є азотний, титановий, газовий і банківський бізнеси. Інші сфери діяльності групи наразі включають агробізнес, медійний бізнес, виробництво кальцинованої соди, розвиток енергетичної інфраструктури та нерухомість.

Належить українському бізнесменові й інвесторові Дмитру Фірташу.