Також на зображенні в патенті відсутній роз'єм 3,5 мм для навушників / фото gizmochina.com

Південнокорейський виробник подав патентну заявку у Всесвітню організацію інтелектуальної власності (WIPO) на смартфон з потрійною фронтальною камерою.

Читайте такожSamsung офіційно представив смартфон Galaxy A60

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Конфігурація камери в документі не описана, однак, судячи зі схематичного зображення, всі три об'єктиви розміщуються в характерному вирізом у верхній частині екрана. Там же є додатковий сенсор", - йдеться в повідомленні.

Деякі західні ресурси вважають, що фронтальна камера смартфона LG отримає ToF-модуль (Time-of-Flight). Це означає, що в апараті буде реалізована система розпізнавання користувачів по обличчю або управління жестами. Подібна камера встановлена в поточних флагманах компанії G8 ThinQ і V50 ThinQ. Інші два модулі, імовірно, одержать звичайний сенсор і датчик з надширококутним об'єктивом.

фото gizmochina.com

Зображення в патенті також показують, що в смартфоні встановлена і потрійна основна камера. Під нею знаходиться сканер відбитків пальців (мабуть, LG все ще не готова до вбудованого в дисплей дактилоскопічного датчика). На правій бічній грані є кнопка для виклику голосового помічника Google Assistant.

Більш важлива деталь – відсутність роз'єму 3,5 мм для навушників, що означає ймовірність відмови від аналогового аудіороз'єма в наступних моделях смартфонів LG. Саме це залишалося важливою особливістю флагманів південнокорейської компанії. Найчастіше вони виділялися відмінним звуком завдяки вбудованому ЦАП Quad DAC.