Ілюстрація REUTERS

Крім флагманського 5G смартфона LG V50 ThinQ 5G, південнокорейська компанія LG Electronics також представила дві нові моделі смартфонів в лінійці LG G, які її й очолять – LG G8 ThinQ і його трохи спрощена версія LG G8s ThinQ.

Читайте такожSony представила нові смартфони середнього рівня (фото)

Старша модель – LG G8 ThinQ виділяється наявністю великого 6,1-дюймового дисплея Crystal Sound OLED, через який відтворюється звук, ToF Z камери та ІК сенсора. Смартфон оснащений більш функціональним біометричним сканером, який визначає форму, товщину та інші індивідуальні характеристики вен на долонях. Тому весь процес розблокування смартфона полягає в розміщенні долоні перед фронтальною камерою на частку секунди, пише mobile-review.com.

Відео дня

Z камера вимірює відбиті від об'єктів інфрачервоні промені, обчислюючи глибину швидше і точніше, ніж інші датчики зображення, пропонуючи такі функції, як розблокування обличчя. Оскільки Z камера бачить об'єкти в 3D, систему розблокування за обличчям, зі слів розробників, неможливо обдурити двомірними зображеннями особи, оскільки фотографії не мають глибини. Навіть більше, технологія ToF в Z Камері LG не схильна до впливу навколишнього освітлення, тому точність світла не залежить від зовнішніх джерел.

Крім того, Z камера задіяна в інтерфейсі Air Motion, з допомогою якого управління смартфоном можливе за допомогою жестів рук на відстані без дотику до екрана.

На відміну від існуючих камер, здатних розрізняти тільки об'єкт і фон, фронтальна камера LG G8 ThinQ вимірює відстань між об'єктом і камерою в міліметрах, контролюючи інтенсивність розмиття фону до 256 рівнів в режимі селфі з більшою глибиною різкості.

Також, в цій моделі дебютує новий режим "відео портрет", надаючи користувачам контроль над боке під час зйомки відео в портретному режимі на основну камеру. Аналізуючи відстань і глибину за допомогою технології Подвійної FOV, користувачі можуть отримати саме те, що вони бачать, що дозволяє створювати відеоролики, які виглядають якісно і професійно.

На додаток до випромінювання звуку через дисплей, виробник оснастив LG G8 ThinQ окремим динаміком Boombox, у якого акцент зроблений на відтворення басів і якісного стереозвуку. А високоякісне об'ємне звучання стало можливим завдяки підтримці технології DTS:X, а 32-бітний Hi-Fi Quad ЦАП забезпечує високу деталізацію звуку.

Нагадаємо, компанія LG представила свій перший 5G смартфон.