Ілюстрація REUTERS

Автор Bloomberg Марк Гурман, який неодноразово повідомляв достовірну інформацію про майбутні новинки Apple, в одному з останніх повідомлень в Twitter підтвердив інформацію, яка раніше з'явилися в мережі, що нові iPhone, які йдуть на зміну нинішнім моделям iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone Xr, називатимуться iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11r.

Читайте такожApple почала попереджати власників iPhone про ризики неавторизованої заміни батарей

Журналіст похвалився запрошенням на участь в бета-тестуванні кредитної карти Apple Card, додавши, що йому не терпиться скористатися тривідсотковою знижкою на покупку смартфона iPhone 11 Pro.

Відео дня

Як пише itc.ua, напередодні користувач Twitter під ніком CoinX, який минулого року першим розкрив точні назви актуальних смартфонів iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone Xr до їхньої офіційної прем'єри, повідомив, що новий iPhone отримає приставку Pro до назви. Враховуючи, що X в назві нинішніх моделей — це цифра 10 (читається iPhone Ten), логічно вважати, що нові iPhone будуть використовувати наступний порядковий номер.

За попередніми даними, дві старші моделі отримають екрани OLED діагоналлю 5,8 та 6,5 дюйма, а також потрійні камери в квадратному блоці. Молодшій моделі дістанеться ЖК-екран діагоналлю 6,1 дюйма і здвоєна камера в тому ж квадратному блоці.

Анонс нових iPhone очікується наступного місяця. За попередніми даними, Apple проведе презентацію 10 вересня, відкривши передзамовлення в п'ятницю, 13 вересня. Зазвичай фактичний продаж нових iPhone в країнах першої хвилі стартують через тиждень після початку прийому попередніх замовлень. Тобто, перші покупці отримають iPhone 11 вже 20 вересня. Нагадаємо, минулого року iPhone Xs Xs і Max вийшли 21 вересня, а iPhone Xr — 26 жовтня.