Ілюстрація REUTERS

Новий телефон американської компанії Apple iPhone, який планується до випуску в 2019 році, буде оснащений реверсивною бездротовою зарядкою.

Читайте такожУ Києві викрили нелегальне виробництво смартфонів Apple

Про це повідомляє Прайм.

Відео дня

"Як пише відомий аналітик з компанії Apple Мін-Чі Куо, американський гігант планує включити технологію бездротової реверсивної зарядки до своїх майбутніх гаджетів iPhone 2019 року, які мають бути анонсовані восени поточного року", - йдеться в повідомленні.

Зворотна (реверсивна) бездротова зарядка з'явилася в минулому 2018 році у китайського гіганта Huawei в пристрої Mate 20 Pro. Корейський виробник Samsung інтегрував таку зарядку модель S10. Apple теж, як пише аналітик, чиї прогнози часто збуваються, вирішила не відставати від конкурентів.

За допомогою реверсивної бездротової зарядки нові пристрої Apple зможуть підключатися без проводів до інших iPhone або живитися від нових AirPods з чохлом для бездротової зарядки, як і від будь-яких інших пристроїв, які є сумісними з зарядкою Qi.

Мін-Чі Куо пише, що виробник Compeq поставлятиме плати для батарей, а компанія STMicro поставить американської корпорації контролер двосторонньої бездротової зарядки.

Для того, щоб нові функції змогли бути працездатними, доведеться збільшити ємність батареї та плати нових гаджетів.