фото slashleaks.com

Мережевий інформатор Ice Universe часто публікує новини про майбутні смартфони, але зазвичай він відрізняється ексклюзивними відомостями, які недоступні іншим інсайдерам.

Читайте такожВперше за два роки у світі зросли продажі смартфонів: які бренді найбільше купують

Про це повідомляє портал IXBT.com.

Відео дня

"Він неодноразово підтверджував, що має хороших знайомих в південнокорейській компанії Samsung і може передавати побажання і думки шанувальників у дизайнерський відділ", - йдеться в повідомленні.

фото slashleaks.com

Цього разу він розповів про плановану ємності акумуляторів нових смартфонів лінійки Samsung Galaxy S11. Джерело стверджує, що ємність акумулятора Samsung Galaxy S11e може досягати 4000 мА-год. При цьому за формою він буде відрізнятися від витягнутого акумулятора Galaxy S10e. Він буде більш квадратним і схожим на акумулятор Galaxy Note10. Це означає, що дизайн материнської плати Samsung Galaxy S11e зміниться.

Що стосується Samsung Galaxy S11+, то ємність акумулятора цього смартфона має досягти 5000 мА-год, щоб дозволити йому працювати не менш як добу в мережах п'ятого покоління і при підвищеній частоті оновлення екрану. Нагадаємо, екрани нових флагманів Samsung нарешті повинні підтримувати частоту 90 чи 120 Гц.

Презентація Samsung Galaxy S11 очікується в лютому наступного року.