Нова версія "бюджетного" смартфону Apple iPhone SE вийде вже в першому кварталі 2022-го / фото uk.wikipedia.org

У мережу просочилася інформація, що в першому кварталі 2022 року, тобто в січні, лютому чи березні, на ринку з'явиться новий бюджетний смартфон – Apple iPhone SE 3. Передбачається, що новинка навряд чи кардинально відрізнятиметься від поточного покоління.

Про це повідомляє відома консалтингова компанія TrendForce, передає TechRadar. Очікується, що Apple проведе весняну презентацію у березні наступного року.

Також у виданні підтвердили, що смартфон буде виконаний у тому ж дизайні, що й модель дворічної давності iPhone SE (2020) та буде єдиним смартфоном компанії з 4,7 дюймовим РК-дисплеєм – всі останні смартфони Apple мали на борту OLED-матрицю. Головною ж відмінністю стане фірмовий процесор A15 Bionic та підтримка мережі п'ятого покоління (5G).

Відео дня

Читайте такожБюджетний iPhone: постачальник розповів про нові гаджети Apple

На думку аналітиків, новинка буде випущена тиражем у 25-30 млн екземплярів, що допоможе Apple закріпитися на ринку 5G-смартфонів середнього рівня.

До речі, якщо вірити чуткам, Apple також працює над моделлю iPhone SE Plus зі збільшеним екраном, але не факт, що вона вийде наступного року.

Вас також можуть зацікавити новини: