Прем'єр обіцяє перевірити ремонт злітно-посадкової смуги в аеропорту / фото УНІАН

Уряд перевірить якість ремонту злітно-посадкової смуги в аеропорту "Запоріжжя", а також може провести фінансовий аудит аеропорту.

Читайте такожОмелян вважає, що аеропорт у Дніпрі можуть перебудувати без бюджетних грошей

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в ході Години запитань до уряду в парламенті, відповідаючи на питання депутата про неякісний ремонт злітної смуги в аеропорту "Запоріжжя".

Відео дня

"Якщо є ваше звернення щодо використання коштів, то я направлю туди перевірку Держархбудінспекції, дам доручення віце-прем'єр міністра Геннадія Зубка, щоб вони розібралися і проінформували. Якщо треба буде зробити фінансовий аудит, то ми готові це зробити", - сказав він.

У місцевої влади є серйозні плани з реконструкції аеропорту "Запоріжжя" / фото УНІАН

Прем'єр також зазначив, що у місцевої влади Запоріжжя є серйозні плани щодо реконструкції аеропорту "Запоріжжя".

"Аеропорт "Запоріжжя" знаходиться у комунальній власності, та у міського голови є серйозні плани щодо його реконструкції. Я переконаний, що регіон має отримати якісну злітну смугу та термінал", - сказав Гройсман.

Як повідомляв УНІАН, у травні 2017 року комунальний аеропорт "Запоріжжя" відновив роботу після реконструкції злітно-посадкової смуги, на який з бюджету виділено 20 мільйонів гривень, а також 10 мільйонів гривень – власні доходи.