Головним критерієм вибору постачальника є висока якість продукції / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" шукає єдиного постачальника продуктів харчування в поїзди далекого прямування.

Читайте такожНе бургером єдиним: "Укрзалізниця" показала ціни на нове меню у потягах (фото)

Як повідомила прес-служба "Укрзалізниці", прийом конкурсної документації та зразків продукції триває до 12:00 15 січня.

Відео дня

"Учасники конкурсу повинні запропонувати стандартний асортимент продукції для реалізації в поїздах з обов'язковим нанесенням фірмового стилю "Укрзалізниці": чай, кава натуральна і розчинна, вершки до кави, кавовий напій, печиво галетне і пісочне, вафлі шоколадні і ванільні, інші кондитерські вироби (круасани, бісквіти, шоколадні батончики), чіпси, сухарики, арахіс, сніданки (каша пакетированная), сік, вода мінеральна та солодка, цукор, а також засоби особистої гігієни (сухі і вологі серветки)", – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що головним критерієм вибору постачальника є гарантовано висока якість продукції, кінцевим споживачем якої є пасажир.

Також, у прес-службі нагадали, що з травня 2018 року "Укрзалізниця" ввела єдину ціну - 8 гривень на всі напої, які продаються в поїздах далекого прямування: чай, кава, кавовий напій (3 в 1) і воду.

Як повідомляв УНІАН, минулого року "Укрзалізниця" ввела повноцінне харчування в поїздах № 81 Київ - Ужгород, № 7 Київ - Івано-Франківськ та № 749 Київ - Івано-Франківськ.