Tesla показала роботу повноцінного автопілота / фото Tesla Motors

Компанія Tesla Motors опублікувала відео, яке демонструє роботу системи повністю автоматичного управління.

Читайте такожTesla показала надшвидке прискорення суперкара Roadster (відео)

Ролик показали в рамках заходу Autonomy Day, де відбулася прем'єра нового модуля автопілота Full Self-Driving (FSD), пише Autonews.

За словами голови американського виробника електрокарів Ілона Маска, модуль FSD «об'єктивно є найкращим у світі комп'ютерним чіпом». У березні Tesla вже запустила серійне виробництво ліфтбеків Model S і кросоверів Model X, оснащених новою системою автономного управління. Приблизно в середині квітня модулем FSD почали комплектувати найбільш доступну модель автовиробника — Model 3.

Що стосується самого відеоролика, то в ньому показано, як електрокар Tesla Model 3 без участі водія зупиняється перед світлофорами, змінює смуги руху, робить обгони, з'їжджає з автомагістралі на розв'язку і повертається назад.

Крім того, в ролику видно деякі нові можливості інтерфейсу FSD. Наприклад, на дисплей інформаційно-розважального комплексу тепер виводиться динамічне зображення самого перехрестя при наближенні до нього, тоді як у нинішньої системи Autopilot такої функції немає.