У Києві низку вулиць скували масштабні затори \ фото УНІАН

У середу, 15 травня, у Києві низку вулиць скували масштабні затори, а на деяких шляхах ще й сталися аварії.

Читайте такожМости по-новому. На Київ чекає ще один глобальний ремонт

Про це свідчить інформація із онлайн-мап. Зокрема, рух ускладнено на Набережно-Хрещатицькій (рух частково обмежено через ремонт), Набережно-Луговій, Володимирському узвозі, Новокостянтинівській та низці інших вулиць Подолу. Набережне шосе "стоїть" аж до мосту Метро.

Відео дня

Ранкові затори захопили також Гаванський міст, вулиці Олени Теліги й Набережно-Рибальську, яка стоїть аж до Північного мосту. Безкрайній затор "закупорив" вулицю Грушевського.

Також ускладнено проїзд на вулицях Чорновола, Жилянській, Борщагівській (сталась ДТП), Юрія Іллєнка, Січових Стрільців, Щусєва і Великій Житомирській. Повітрофлотський проспект переповнено від автівок. Крім того, затори є на бульварах Тараса Шевченка та Лесі Українки, а ще поблизу Бессарабської площі.

У районі станцій метро "Олімпійська" та "Палац "Україна" також спостерігається перевантаження низки вулиць від авто. Зокрема на Великій Васильківській та Казимира Малевича. Затори є на проспектах Лобановського та Голосіївському.

У районі Шулявського мосту, який перебудовують, також спостерігаються чималі авточерги. Від автівок переповнений проспект Перемоги, починаючи ледве не від станції метро "Житомирська". "Стоять" вулиці Дегтярівська, Сікорського, Табірна та Василенка.

Рух ускладнено на Кільцевій дорозі у районі Софійської Борщагівки та Вишневого. Також зупинились проспекти Академіка Паладіна та Леся Курбаса. Через ремонтні роботи рух ускладнено у районі станції метро "Академмістечко".

У напрямку правого берега стоять мости Північний, Метро та Патона. На підїзді до Південного шляхопроводу, на проспекті Бажана, рух також ускладнено. На проспекті Ватутіна та Броварському також є затори.