В пікові години судна будуть курсувати с інтервалом 15 хвилин / фото: УНІАН

У Дніпрі до моменту відкриття після ремонту Центрального мосту (заплановано на 14 вересня) курсуватиме безкоштовне річкове таксі між правим та лівим берегами річки Дніпро.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов.

«Шість днів на тиждень – с семи ранку до восьми вечора – в сторони лівого і правого берегів ходитимуть два катери пасажировмістськістю 50 людей кожний», - написав Філатов.

Відео дня

За його словами, в пікові години (7.00-10.00 та 17.00-20.00) судна будуть курсувати с інтервалом руху 15 хвилин. У звичний час (10.00-17.00) інтервал складе 30 хвилин.

Причали для посадки и висадки пасажирів будуть розташовані: на правому березі на Січеславській Набережній в районі стели «Юність Дніпра», на лівому березі – на набережній жил масиву «Сонячний» в районі оглядового майданчика.

Як повідомляв УНІАН, у Дніпрі, де віднедавна на ремонт перекрили центральний міст, а авто стали в заторах, винахідливий чоловік придумав новий вид переправи. Він переобладнав власний прогулянковий катер на водне таксі.

Раніше під час візиту президента Володимира Зеленського до Дніпра глава держави побився об заклад із мером Борисом Філатовим, що ремонт завершать до 14 вересня – до Дня міста.