фото УНІАН

Директором по закупівлях держкомпанії "Укрзалізниця" призначений Сергій Довгаленко, який раніше обіймав керівні посади в іноземних компаніях.

Читайте також"Укрзалізниця" перевірятиме працівників алкотестерами

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

Відео дня

"З 2009 року Сергій Довгаленко займав керівні посади, зокрема, директора із закупівель в телекомунікаційних компаніях - Telecommunications Company, Bakcell (Азербайджан) та в авіакомпанії - Etihad Airways (Абу-Дабі, ОАЕ). Під його керівництвом вводилися SAP-процеси замовлень і управління матеріалами", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що, крім того, Довгаленко працював в українському представництві LM Ericsson International AB і держпідприємстві "Reichle & De-Massari Україна".

"У 2002 році в якості директора із закупівель і логістики він приєднався до "Голден Телеком". Під його керівництвом була побудована система закупівель, введені тендерні процедури та підпорядковані закупівлі в регіональних дирекціях, запроваджено проект розвитку нової мобільної мережі", - йдеться в повідомленні.

Також з 2007 по 2009 роки працював на посаді директора з закупівель і логістики "Фарлеп-Інвест" (телекомунікаційна група Vega).

"За цей період була побудована система закупівель і контролю основних засобів холдингу у складі 23 компаній, підпорядковані закупівлі та склади в регіонах і введені SAP-процеси замовлень і управління матеріалами", - відзначили в прес-службі.

За словами Довгаленко, зараз "Укрзалізниця" ще в процесі трансформації на вертикально інтегрований холдинг.

"Приємно приєднатися до команди реформаторів, разом змінювати та настроювати в ній процеси, покращувати її репутацію і забезпечувати умови для ефективної роботи", - цитує прес-служба Довгаленко.

Як повідомляв УНІАН, раніше голова правління компанії "Укрзалізниця" Євген Кравцов заявив про зупинку закупівлі подарункових склянок з символікою компанії по 2 тисячі гривень.