Другий етап конкурсу відбудеться 2 грудня й триватиме до 12:00 / фото УНІАН

За право стати єдиним оператором надання послуг пасажирам у швидкісних поїздах "Укрзалізниці" будуть змагатися три компанії, повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

Читайте такожКажуть, смачно: "Укрзалізниця" незабаром покаже, чим годуватимуть у поїздах

"У другий тур конкурсу з відбору єдиного оператора надання послуг пасажирам у швидкісних поїздах "Укрзалізниці" допущені всі учасники, які надали свої конкурсні пропозиції. Згідно з висновком конкурсної комісії, пропозиції всіх компаній відповідають кваліфікаційним вимогам, тому всі вони можуть брати участь у наступному турі конкурсу", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що за результатами першого туру конкурсу, який відбувся 20 листопада, до наступного етапу допущені компанії "Вог Кафе", "Санфініті" та "Фуд енд Беверідж".

Другий етап конкурсу, а саме подання цінових пропозицій, відбудеться 2 грудня і триватиме до 12:00.

"Розкриття пропозицій відбудеться в цей же день о 14:00. Трансляція події відбуватиметься на офіційній сторінці філії "Укрзалізниці" - "Українська залізнична швидкісна компанія" (УЗШК) в Facebook. За результатами проведення конкурсу УЗШК має намір отримати єдиного оператора надання послуг харчування, медіа-контенту і доставки експрес-відправлень", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 31 грудня 2019 року закінчується дія договору "Укрзалізниці" з компанією "Вог Кафе" про надання послуг харчування пасажирів у швидкісних поїздах.