Ілюстрація \ REUTERS

З 15 до 22 січня невикористані старі квитки можна обміняти з доплатою на вул. Сахарова, 2.

Читайте такожЛьвів закупить 50 нових тролейбусів

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. З середи, 15 січня, вступить в дію новий тариф разової поїздки в трамваях та тролейбусах. Невикористані старі квитки можна буде обміняти з доплатою у відділі зборів підприємства за адресою: місто Львів, вул. Сахарова 2, з 15 до 22 січня 2020 року.

Відео дня

"З 15 січня змінюється також розмір штрафу за безквитковий проїзд, що становитиме 120 грн. Пасажири мають право обміняти заздалегідь придбані квитки на актуальні з доплатою у відділі зборів ЛКП "Львівелектротранс" за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 2. Здійснити обмін можна з 15 до 22 січня 2020 року" – повідомили у ЛКП "Львівелектротранс".

З 15 січня вартість разової поїздки в трамваях та тролейбусах становитиме:

якщо квиток придбаний у кіоску чи через електронні додатки (QR-коди приват 24, SMS квитки, Bluetooth квитки, термінали самообслуговування EasyPay) звичайний – 6 грн, пільговий – 3 грн.

якщо квиток придбаний у водія – звичайний – 7 грн, пільговий – 3 грн 50 коп.

Ціна квитка для перевезення багажу – 7 грн.

Тариф на проїзні квитки наразі не змінюється і становить 160 грн на 30 днів і 420 грн на 90 днів, а пасажири пільгових категорій продовжать користуватись електротранспортом безкоштовно.

10 січня виконком Львівської міськради прийняв рішення підняти вартість проїзду в трамваях та тролейбусах. Відтак, з 15 січня львів'яни платитимуть за проїзд у електротранспорті 6 грн, а у водія квиток коштуватиме 7 грн.