Volkswagen Taigun отримав спеціальні настройки підвіски / фото Volkswagen

Компанія Volkswagen представила компактний кросовер Taigun, розроблений спеціально для індійського ринку. Публічна прем'єра автомобіля відбулася на мотор-шоу в Нью-Делі.

Читайте такожНазвані найбільші автовиробники світу: Volkswagen знову ставши першим, за ним - Toyota

Вперше назву Taigun було використано для маленького концепт-кара довжиною 3,85 м, показаного в 2012 році. При цьому довжина серійного кросовера становила 4,2 м, а розмір колісної бази дорівнює 2,65 метра. Автомобіль, побудований на модульній платформі MQB-A0, розділить більшість вузлів і агрегатів з новим кросовером Skoda, який дебютував на тій же виставці, пише Autonews.

Відео дня

У компанії відзначили, що Volkswagen Taigun отримав спеціальні настройки підвіски, адаптованої під особливості індійських доріг. Дорожній просвіт автомобіля становить 205 міліметрів.

фото Volkswagen

Volkswagen Taigun отримав 1,5-літрову 130-сильну бензинову «турбочетвірку» з функцією деактивації частини циліндрів за малих навантажень. Не виключено, що модель буде доступна з трициліндровим мотором об'ємом 1 л і потужністю 115 сил, а також з агрегатом, що працюють на природному газі.

фото Volkswagen

Трансмісії — шестиступінчаста механічна коробка або семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями. Volkswagen Taigun буде доступний виключно з приводом на передні колеса.