Седану і універсам 90-ї серії замінили передній бампер / фото Volvo

Компанія Volvo представила оновлені седан S90 і універсали V90/V90 Cross Country. Моделі отримали невеликі зміни екстер'єру, нову аудіосистему Bowers & Wilkins і вперше обзавелися гібридною установкою з 48-вольтовим стартер-генератором.

Читайте такожVolvo і Geely можуть стати однією компанією

Седану і універсалів 90-ї серії замінили передній бампер, протитуманні фари і спойлер. «Сараям» V90 і V90 Cross Country також дісталися нові світлодіодні ліхтарі — відтепер у них інший малюнок і динамічні покажчики повороту, пише motor.ru.

Відео дня

Крім того, для всіх моделей запропонована розширена палітра кольорів кузова і колеса нового дизайну. Аудіосистемі Bowers & Wilkins оновили підсилювач, додали функцію автоматичного шумозаглушення і новий звуковий профіль, що імітує джаз-клуб.

Ще одне нововведення — спочатку розроблена для китайського ринку функція Advanced Air Cleaner з фільтром дрібних частинок. Тепер на центральний дисплей виводиться не тільки температура, але і рівень забруднення повітря в салоні, а в разі перевищення норми його можна очистити за кілька хвилин. Нарешті, на задньому ряду S90 і V90/V90 Cross Country з'явилися два порти USB-C, а на центральній консолі — бездротова зарядка для гаджетів; для обробки салону запропонована тканина з додаванням вовни та веганська шкіра.

У технічному плані змін набагато менше: в лінійці з'явилися лише помірні гібриди з 48-вольтовим стартер-генератором і системою рекуперації енергії під час гальмування. Зі слів виробника, вони на 15 відсотків економічніші за звичайні машини.