Стартова ціна держпакету акцій становила 195,9 млн грн / фото wikimapia.org

Фонд державного майна завершив аукціон з приватизації 99,99% акцій акціонерного товариства «Київпассервіс», продавши їх за 230,9 млн грн за стартової ціни 195,9 млн грн, повідомляє прес-служба фонду.

Читайте такожУряд розширив перелік об'єктів великої приватизації

«Щойно успішно завершився аукціон з продажу «Київпассервісу» - одного з найбільших підприємств з надання послуг перевізникам і пасажирам. Об'єкт буде передано новому власнику за 230 млн 897 тис. 987 грн. В аукціоні взяли участь три компанії. Ціна продажу зросла на 18%», - сказано в повідомленні.

Відео дня

Згідно з даними в системі Prozorro, переможцем аукціону з приватизації підприємства стало ТОВ «Бастіон-Груп».

Як повідомляв УНІАН, Міністерство інфраструктури передало на приватизацію до ФДМУ держпідприємство "Київпассервіс" на початку листопада 2015 року.

Спочатку аукціон з продажу держпакету акцій «Київпассервісу» мав відбутися ще 14 серпня минулого року.

Довідка УНІАН. У власності АТ «Київпассервіс» перебувають Центральний автовокзал у Києві і ще п'ять автостанцій у столиці. Загальна площа будівель і споруд становить 6252 кв. м. Площа земельних ділянок (у т.ч. асфальтованих майданчиків) всіх автостанцій Києва досягає 49881 кв. м.

У Київській області у власності АТ «Київпассервіс» перебувають 18 автостанцій. Загальна площа будівель і павільйонів становить 8735 кв. м. Площа земельних ділянок - 65 393 кв. м.