В окупантів відреагували на повідомлення про те, що будівельники не змогли зістикувати металеві прольоти автомобільного шляхопроводу в морі на ділянці "Насип — Фарватер" у районі Керченського півострова.

Відео дня

Замовник ФКУ Упрдор "Тамань" стверджує, що повідомлення про нестикування прольотів Кримського моста "не відповідають дійсності", передає "РИА Крим".

Читайте також"Будівництво століття" перетнуло дворічний рубіж: окупанти підбили підсумки робіт довкола Кримського моста

Глава "Тамані" Роман Новіков почав запевняти, що насування прольотів "будівництва століття" "здійснюється за проектом". Окупанти "не бачать ніяких відхилень" при цих роботах, а фото Кримського моста і прольотів "неправильно інтерпретували".

Новіков пояснив, що насунута двокілометрова нитка металоконструкцій для встановлення розрізається на відрізки (батоги), після чого опускається на опори. "Сьогодні відбувається процедура послідовного розрізання цих елементів прогонових будов й опускання їх на опорні частини", — додав він.

Раніше повідомлялося, що будівельники Керченського мосту не змогли зістикувати металеві прольоти автомобільного шляхопроводу в морі на ділянці "Насип — Фарватер" у районі Керченського півострова.

14 лютого з'явилася інформація, що опори моста через Керченську протоку, який повинен з'єднати Росію з окупованим Кримським півостровом України, почали просідати.