Купівля автозапчастин в інтернет-магазині: переваги та недоліки

Будь-який автолюбитель рано чи пізно стикається з необхідністю купити запчастини для свого автомобіля. І тут постає питання: де краще купувати деталі для машини? На ринку, на розбиранні, в офіційних дилерів, в автомагазинах чи в Інтернеті. Більшість з нас воліють не витрачати свій час на поїздки по місту в пошуках потрібної запчастини, а віддають перевагу покупкам в інтернет-магазині. Розгляньмо плюси та мінуси цього способу.

Переваги замовлення деталей в інтернет-магазині:

1. Економія часу. Спокійно вибирайте необхідні вам деталі, порівнюйте ціни інших інтернет-магазинів, без поїздок та виснажливих походів ринками та магазинами у пошуку необхідного. Вивчіть відгуки про продавця, а якщо не можете зробити вибір самостійно – зверніться до менеджера-консультанта.

2. Широкий асортимент та вигідні ціни. Вартість товарів в інтернет-магазині найчастіше вигідно відрізняється від ціни цих деталей на офлайн-точках. В результаті ви заощаджуєте не лише час, а й кошти.

Відео дня

3. Якість товару. Хороші інтернет-магазини запчастин працюють лише з перевіреними брендами та постачальниками, та готові надати вам необхідні сертифікати якості.

4. Можливість вибрати спосіб доставки та оплати товару. Ви можете сплатити за товар: банківською карткою, готівкою при отриманні, електронними грошима, замовити доставку транспортною компанією або кур'єрську доставку.

Недоліки покупки в інтернет-магазині:

1. Відсутність можливості побачити та помацати товар перед покупкою. Тому завжди з'ясовуйте у продавця, чи є можливість обміну чи повернення товару.

2. Реєстрація на сайті. Необов'язкова, але бажана опція. Багато хто боїться залишати особисту інформацію на сторонніх ресурсах. Але це безпідставні страхи. Реєстрація на сайті необхідна для того, щоб ви могли контролювати процес обробки та доставки замовлення, переглядати історію покупок. При цьому при реєстрації не обов'язково підписуватись на розсилку новин від інтернет-магазину, якщо ви не хочете отримувати повідомлення про нові акції та іншу корисну інформацію.

3. Відсутність можливості одразу отримати товар. Якщо вам потрібна деталь для машини тут і зараз, доведеться відмовитися від покупок в інтернет-магазині. Доставка (за наявності необхідної запчастини) займає від одного до кількох днів – залежно від того, в якому населеному пункті ви знаходитесь та звідки доставляється деталь.

В інтернет-магазині "АТЛ" представлений широкий асортимент автозапчастин для автомобілів різних марок з доставкою по Україні та зручними способами оплати. Якщо ви не можете зробити вибір самостійно, залиште заявку на сайті – менеджер допоможе вам вибрати необхідні деталі та оформити замовлення.