Представники 'Слуги народу' в Києві виступили проти підвищення вартості проїзду в столиці

Голова осередку "Слуги народу" в Києві Леся Забуранна виступає проти підвищення проїзду в громадському транспорту Києва у 2,5 разу з 1 січня 2022 року.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Представники "Слуги народу" в Києві виступають проти підвищення цін на проїзд у Києві. Ми робитимемо все можливе, щоб ціни на проїзд не підвищувались. Наразі шукаємо юридичні механізми, як цього не допустити", - наголосила Забуранна.

Відео дня

Читайте такожУ Києві пояснили різке підвищення вартості проїздуВона зазначає, що кияни не заслуговують на такі зміни, адже вони не бачать ні запуску нових обіцяних станцій метро, ні якісного та своєчасного ремонту мостів, ні запуску нових та потрібних автобусних маршрутів.

"Чи готові жителі нашого міста платити за ці "якісно надані" послуги у 2,5 разу більше, ніж зараз? Впевнена, що ні", - додала Забуранна.

Вона порахувала, що жителям Троєщини, Виноградаря чи інших частин міста, де немає метро, доїхати на роботу та з роботи у день вартуватиме 80 грн.

"Так київська влада підтримує людей в час пандемії, коли багато хто має проблеми з роботою? Так київська влада піклується про людей, які, враховуючи початок опалювального сезону, більше витрачають на комунальні платежі?", - обурилась голова осередку СН у Києві.

Вона переконана, що спочатку необхідно розв'язати транспортні проблеми, з якими зіштовхуються жителі столиці, розробити нові зручні транспортні розв’язки та маршрути, запустити метро по всьому місту, а вже потім підвищувати вартість проїзду.

Вас також можуть зацікавити новини: