В "Укравтодорі" відзвітували про ремонт доріг / фото УНІАН

В Україні станом на 11 травня дорожні ремонтно-будівельні роботи ведуться в 22 областях на 177 об'єктах, повідомила прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор").

Читайте такожНа Закарпатті відремонтують рекордні 370 км доріг та відкриють ще два пункти пропуску – президент

Згідно з повідомленням, роботи стартували на останній ділянці дороги Н-30 в Запорізькій області, на дорозі Н-07 в Сумській області, а також відновлена реконструкція дороги М-07 у Волинській області.

Відео дня

У прес-службі відзначили, що за рахунок коштів Державного дорожнього фонду фінансуються 159 об'єктів, 18 - реалізуються в рамках співпраці «Укравтодору» з міжнародними фінансовими організаціями.

«У Волинській, Закарпатській, Київській, Черкаській, Тернопільській та Одеській областях на десятках об'єктів триває завершальний етап ремонту дорожнього покриття - влаштування верхніх шарів асфальтобетону. Крім капітальних, поточних середніх ремонтів і реконструкцій автомобільних доріг державного значення, ремонтуються також мости та шляхопроводи по всій країні. Наприклад, в Донецькій області в цьому році буде капітально відремонтовано дев'ять мостів», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в цілому у 2020 році «Укравтодор» планує оновити понад 4000 км доріг державного значення.

Як повідомляв УНІАН, цього року на будівництво доріг державного значення в Україні виділять 85 млрд грн, на дороги місцевого значення - 22 млрд грн.