Біля берегів Туреччини затонуло судно з 12 членами екіпажу / Фото УНІАН, Олег Куцький

Турецьке вантажне судно Kafkametler з 12 членами екіпажу на борту затонуло біля чорноморського узбережжя Туреччини під час шторму. Як повідомляє Anadolu, за словами міністра внутрішніх справ Алі Єрлікая, влада не змогла зв’язатися з екіпажем.

Капітан судна перед цим повідомив, що судно дрейфує до хвилерізу біля Ереглі в провінції Зонгулдак на північному заході Туреччини. Попередньо вважається, що судно затонуло після зіткнення з хвилерізом. Зазначається, що в неділю в регіоні вирував потужний шторм і погода не дозволила повітряним і морським суднам проводити пошуки. 

Вранці Головне управління морських справ Туреччини повідомило, що знайдено тіло одного з матросів.

Відео дня

За даними TRT Haber, турецьке вантажне судно перевозило з російського порту Темрюк 1,5 тисячі тонн феросплавів до порту Аліага в Туреччині.

Шторм у Чорному морі

Як повідомляв УНІАН, під час шторму в Чорному морі суховантаж Pallada під камерунським прапором, що вийшов з Одеси, викинуло на турецький берег, внаслідок чого судно розломилося на дві частини.  Судно отримало пошкодження через шторм і сіло на мілину в Ереглі. Екіпаж з 13 осіб вдалося евакуювати. 

Вас також можуть зацікавити новини: