Після евакуації авто користувачеві надійде push-сповіщення / фото УНІАН

Кияни зможуть відразу отримати QR-код, щоб забрати евакуйоване авто, завдяки інтеграції додатків "Київ Цифровий" і "Дія".

Як повідомляється в Telegram-каналі сервісу "Дія", після евакуації авто користувачеві надійде push-сповіщення.

Потрібно відкрити його та натиснути "отримати автомобіль", додати водійські документи через "Дію", вказати дату, коли зручно забрати авто, сплатити штраф та отримати QR-код для повернення авто.

Відео дня

"У додатку "Київ Цифровий" тепер доступний шеринг водійського посвідчення і техпаспорта. Це означає, що ви зможете швидше забрати евакуйоване авто", - йдеться в повідомленні.

Щоб надійшло повідомлення, потрібно вказати номер авто в профілі додатка "Київ Цифровий". В іншому випадку потрібно натиснути на кнопку "К" внизу головного екрану, вибрати сервіс "Евакуація", "Перевірити автомобіль" і ввести номер авто.

"Раніше, щоб забрати евакуйоване авто, треба було фотографувати документи і чекати на рішення інспектора. З сервісом "Дія" послуга стала майже автоматичною, ще й документи завжди з собою - в смартфоні", - йдеться в повідомленні.

Війна в Україні та додатки:

7 березня 2022 року у додатку "Київ Цифровий" з'явилася карта найближчих працюючих магазинів столиці.

8 березня 2022 року у додатку "Київ Цифровий" з'явилася карта автоматів з безкоштовною питною водою і бюветами.

4 січня 2023 року у додатку "Дія" повернули можливість отримати довідку з Державного реєстру речових прав.

6 січня на порталі "Дія" додали один з найпопулярніших документів для підприємців - виписку з Єдиного державного реєстру (ЄДР).

17 січня стало відомо, що українці зможуть дізнаватися, який державний орган запитував їхні персональні дані.

24 січня на порталі "Дія" запустили запис на бета-тестування послуги, яка передбачає подачу заяви на отримання державної допомоги для сімей з дітьми.

Вас також можуть зацікавити новини: