УкрАВТО почне продаж автомобілів Geely в Україні з 2022 року

Автомобільний гігант Geely з Піднебесної офіційно повертається на український ринок. Корпорація УкрАВТО підписала угоду про дистрибуцію та сервісну підтримку автомобілів бренду Geely в Україні.

Про це йдеться в повідомленні на сайті корпорації. Дилерська мережа автомобільного бренду Geely буде сформована на основі найбільшої в країні дилерської мережі УкрАВТО.

Контракт підписаний 1 грудня 2021 року. УкрАВТО бере на себе зобов'язання з продажу, гарантійного та післягарантійного обслуговування та забезпечення запасними частинами автомобілів партнера. Зокрема, йдеться про обладнання складів запасних частин та навчання персоналу на всій території України.

Відео дня

Як зазначив Майкл Сун, генеральний директор Geely Automobile International Corporation: "Ми бачимо суттєвий потенціал зростання українського ринку нових автомобілів - особливо в сегменті SUV. Ми повністю покладаємося на експертизу та репутацію УкрАВТО, в активі якої – успішний багаторічний досвід співпраці з провідними світовими автовиробниками".

За словами Вахтанга Васадзе, заступника голови правління УкрАВТО, корпорація прагне постійно розширювати вибір автомобільних марок для клієнтів. "Ми підвищуємо конкурентоспроможність і безпеку ринку легкових автомобілів і пропонуємо нову альтернативу клієнтам, які зацікавлені в автомобільних інноваціях і досвіді мобільності, що перевершує очікування".

Продажі автомобілів Geely стартують на початку 2022 року.

УкрАВТО почне продаж автомобілів Geely в Україні з 2022 року

Geely Auto - дочірня компанія глобальної Geely Holding Group. Geely Holding володіє контрольними пакетами акцій багатьох міжнародних брендів, таких як Volvo (99% акцій), Lotus (51% акцій) і Daimler AG (9,7% акцій). У 2020 році Mercedes-Benz і Geely Holding оголосили про офіційне створення глобального спільного підприємства smart Automobile Co., Ltd. Geely Holding управляє більш ніж 40 виробничими і складальними заводами, 8 центрами досліджень і розробок і 8 центрами дизайну в Північній Америці, Європі та Південно-Східній Азії. 

УкрАВТО - найбільший в Україні оператор ринку нових автомобілів і постачальник послуг з обслуговування та ремонту автомобілів. До складу корпорації також входить Запорізький Автомобілебудівний Завод (ЗАЗ), єдине в Україні підприємство, що володіє повним циклом виробництва. Також УкрАВТО належить широка дилерська мережа, що налічує понад 50 сучасних автосервісних центрів, де представлені автомобілі таких всесвітньо відомих брендів, як Mercedes-Benz, Maserati, KIA, Chery, Toyota, Renault, Peugeot, Opel, а також автобуси ZAZ і мотоцикли Ducati.