Зеленський заявив, що команда Порошенка змушувала його відмовитися від дебатів / фото УНІАН

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що команда опонента, чинного глави держави Петра Порошенка щодня виставляла нові умови щодо проведення дебатів, тим самим змушуючи його відмовитися від участі в них.

Про це Зеленський заявив в ефірі передачі «Право на владу» на телеканалі «1 + 1».

Читайте такожЗеленський назвав закон про імпічмент однією зі своїх перших ініціатив в разі обрання

Відео дня

«Чому ми запропонували дебати? Тому що я втомився чути образи, я це говорю відкрито. Хоч як мене не називали - я точно не вважаю себе боягузом, особливо, коли нам доведеться вирішувати складні, надзвичайно серйозні питання з недружнім північним сусідом, тому я не можу відступати, я прийняв це і, звичайно ж, ми погодилися», - заявив він.

Зеленський зазначив, що Порошенко затягував «нас у цей капкан», але він зазначив, що не вважає дебати «капканом» або «болотом». «Я вважаю, що люди мають право бачити нас обох. Ми запропонували максимально відкриту можливість для дебатів», - сказав він.

«Спочатку ми хотіли всі квитки роздавати абсолютно безплатно, потім до нас звернулися благодійні фонди», - зазначив він.

«Ми сказали - ок, давайте зробимо так: третину квитків ми віддамо представникам пана чинного президента, третина - наша, третину – продамо, і гроші в благодійний фонд», - додав Зеленський.

За словами Зеленського, «команда президента щодня змінювала нам умови. Кожного дня нам змінювали умови. Для чого? Щоб я офіційно відмовився від дебатів, щоб в останні дні говорити і будувати свою політичну програму на тому, що я «боягуз». Я точно не боягуз, я хто завгодно, але точно не боягуз».

Також кандидат у президенти запевнив, що не боїться того, що може статися на дебатах.