В партії "Слуга народу" кажуть, що будуть вести виборчу кампанію на численні пожертви від прихильників / t.me/PresidentZelenskij 

Керівник виборчого штабу партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив, передвиборча кампанія фінансуватиметься за рахунок коштів великої кількості фізичних та юридичних осіб, що жертвуватимуть невеликі суми.

Читайте такожЛідер "Слуги народу" описав портрет кандидата в партію для участі у виборах

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив на прес-конференції в Києві.

Відео дня

«Це не так дорого, як нас лякали, наша кампанія має найбільшу кількість фізичних донорів, які потроху (фінансують – УНІАН), але їх багато. У нас є багато фізичних людей-донорів, юридичних осіб, які готові невеликі суми нам жертвувати. Ми будемо, звичайно, до них звертатися», - заявив він.

Проте, за словами Корнієнка, згідно із законом про фінансування політичних партій, "Слугу народу" не зможуть цього року фінансово підтримувати ті, хто брав участь у фінансуванні президентської кампанії Володимира Зеленського.

Корнієнко додав, що у партії ще не оцінювали вартість передвиборчої кампанії. «Дуже багато залежить від, скажімо так, кон’юнктури рекламної, наявності слотів. Ми зараз ведемо переговори, в першу чергу, по медійці», - додав він.

«Ми вміємо працювати в Інтернеті, як виявилося, і там трохи інший порядок цін, і там за ті самі кошти, за які можна 10 секунд показати по ТБ у прайм-таймі, можна провести на вибори на два округи. Тому для нас це все одно буде трошки дешевше», - додав він.

Корнієнко також розповів, що 8 червня на з’їзді буде оприлюднено програму, ідеологічні засади, всіх кандидатів у народні депутати на мажоритарних округах і партійний список "Слуги народу".