За словами Плохого, багато напрацьованих законопроектів буде прийнято новою Радою

У новому складі Верховної Ради буде велика кількість депутатів, які не будуть керуватися політичними цілями, а будуть націлені на результат. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив кандидат у народні депутати України від партії «Слуга народу» по 142-му одномандатному виборчому округу Руслан Плохой.

«У новій Раді буде мінімум політиків. Там будуть люди, які не будуть керуватися далекосяжними політичними цілями. Це будуть звичайні люди, як ми з вами, для яких похід у Раду – не самоціль, а можливість зробити щось хороше», пише Руслан Плохой.

Руслан Плохой упевнений, що новій Верховній Раді знадобиться набагато менше часу для прийняття важливих законів, ніж попередній каденції парламенту.

Відео дня

«Друзі, а чи усвідомлюєте ви, що нова Верховна Рада за один місяць зможе зробити те, що попередня не встигла за п'ять років?» - каже Плохой.

За словами кандидата в депутати, йдеться про вже напрацьовані законопроекти, які не приймалися Верховною Радою через незацікавленість ключових політичних гравців.

«Нам не потрібно вигадувати нові рецепти. Новій Верховній Раді та новій коаліції достатньо буде проголосувати за законопроекти, які лежать роками і «губляться» у довгих коридорах нашого парламенту. Проголосувати без оглядки на те, що скажуть «великі дяді» або що скажуть «за кордоном», - стверджує Руслан Плохой.

Нагадаємо, позачергові вибори у Верховну Раду відбудуться 21 липня. На 142-му окрузі, в якому балотується Руслан Плохой від партії «Слуга народу», зареєстрований кандидатом його однофамілець - Плохой Ігор Георгійович. ЗМІ пов'язували реєстрацію однофамільця зі спробою знизити результат Руслана Плохого з боку його опонента – Антона Кіссе.