Йдучи на місцеві вибори, потрібно думати в першу чергу про те, що наша влада, набираючи кредитів від міжнародних організацій, прирікає наших дітей і онуків на злидні. Такій владі і такому уряду не можна далі керувати країною!

Про це заявив народний депутат України, співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабінович на телеканалі NewsOne.

Рабінович упевнений, що чергові запозичення ні до чого доброго не приведуть, країна цього просто не витримає.

"Якщо ми продовжимо креативити, то я боюся, що ми втратимо країну. Сьогодні економічний баланс просто катастрофічний. Звичайно, можна взяти ще і ще запозичень,» повісити " їх не тільки на наших дітей і онуків, а й на правнуків (на кожного ще по 10 тисяч доларів). Але це ні до чого доброго не приведе!» - упевнений парламентарій.

Депутат звернув увагу, що на сьогодні Україна – єдина країна, яка терпить витівки влади, яка все робить на догоду міжнародним фінансовим організаціям.

«У всіх країнах світу люди, бачачи, що їхніх дітей і онуків вже зараз прирекли на злидні, такій владі і такому уряду не дозволяють далі керувати країною! Вони відправляють їх на звалище історії. І ми повинні брати з них приклад. Ми просто не маємо права не думати про долю своїх дітей! Йдучи на місцеві вибори, подумайте про це! Не про те, хто симпатичніше, не про те, хто веселіше співає, а про те, що ви просто не маєте права пускати у владу тих, хто обманює, хто наживається на вас!"- закликав Рабінович.

За словами депутата, Україна повернеться до того, щоб у владу прийшли професіонали.

"Ви повинні сказати собі і своїм дітям: ми спробували креативний варіант – стало гірше. Тому ми повернемося до того, щоб у владу прийшли професіонали!.. Чим ми гірші за Польщу, Румунію, Угорщину? Чому ми живемо в злиднях, а вони – локомотиви Європи? Причина одна: нам треба припинити на виборах займатися романтикою і вибирати тих, хто може будувати і управляти, а не тих, хто мовою побудували півсвіту, а як доходить до справи, виявляються ні на що не здатними!» - резюмував Вадим Рабінович.